HEALTHY FUTURE 4 YOU & THE PLANET

O projekte

Projekt HEALTHY FUTURE / ZDRAVÁ BUDÚCNOSŤ PRE TEBA & PLANÉTU má za cieľ zvýšiť informovanosť mladých ľudí o prepojení medzi tým ako sa stravujú s vplyvom na klímu. Cieľom projektu je poskytnúť mladým ľuďom zručnosti, ktoré potrebujú na to, aby mohli viesť život s planétu podporujúcim životným štýlom. Mali by si byť vedomí účinkov potravín a ich výroby na ich zdravie a na klímu a rozvíjať udržateľný prístup k otázkam životného prostredia a výživy.

Za týmto účelom sme zhromaždili materiály na tejto platforme: www.healthyfuture4you.eu s cieľom poskytnúť prístup k informáciám a úspešným postupom, ktoré kvalifikujú mladých ľudí, ako aj pracovníkov s mládežou, aby zodpovedne prijímali rozhodnutia týkajúce sa opatrení ovplyvňujúcich klímu.

Projekt HEALTHY FUTURE je zameraný na mladých ľudí, pracovníkov s mládežou a učiteľov, ale aj na poradcov mladých utečencov, ktorí tiež potrebujú vzdelávanie v oblasti klímy, životného prostredia a výživy.

Webstránka projektu v angličtine: www.healthyfuture4you.eu

Viac informácií o zozbieraných prístupoch, projektoch a iniciatívach týkajúcich sa klímy a stravy v slovenčine sa dozviete tu:https://www.healthyfuture4you.eu/outcome/database/sk-database/

Projekt Zdravá budúcnosť bol odprezentovaný aj na Skutočne zdravá konferencia 8.4.2022 a záznam z nej nájdete aj tu: https://www.youtube.com/watch?v=w_q7XeYE-Xc&list=PLM2SRuQT2Ha8UhOvaFHOmNxt2eJaDMmPU&index=5

 

 

 

 

HF Newsletter 2021

HEALTHYFUTURE_newsletter_SK_1_2021.pdf

Leták projektu

HEALTHY-FUTURE-4U-flyer-SK-2020.pdf

Newsletter 2/2019